Publicat pe Lasă un comentariu

Cultivarea canabisului sub LED

led-cannabis

Cultivarea canabisului sub LED-uri poate fi o opțiune excelentă pentru cultivatorii care doresc să obțină o producție mare și o calitate ridicată a recoltei, în timp ce reduc consumul de energie și costurile de întreținere.

În ultimii ani, tehnologia LED a avansat semnificativ, ceea ce face ca lumina LED să fie o alegere populară pentru cultivarea canabisului.

Iată câteva aspecte de luat în considerare înainte de a începe cultivarea canabisului sub LED:

Selectarea lămpilor LED: Există o gamă largă de lămpi LED disponibile pe piață, fiecare cu propriile lor specificații și caracteristici. Este important să selectați lămpi LED de calitate, cu spectrul potrivit pentru fiecare stadiu al creșterii plantelor.

Spectrul luminii: Spectrul luminii poate fi ajustat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale plantelor de canabis în diferite stadii ale creșterii lor. Pentru stadiul de vegetație, spectrul de culoare al luminii ar trebui să fie mai albastru, în timp ce pentru stadiul de înflorire, spectrul de culoare al luminii ar trebui să fie mai roșu.

Temperatura și umiditatea: Temperatura și umiditatea pot afecta în mod semnificativ creșterea și producția plantelor. Este important să mențineți o temperatură și o umiditate constantă și controlată pentru a optimiza creșterea plantelor sub LED-uri.

Timpul de iluminare: Plantelor de canabis le place să primească aproximativ 18-24 de ore de lumină pe zi în stadiul de vegetație și 12 ore de lumină pe zi în stadiul de înflorire. Este important să setați programul de iluminare în consecință pentru a obține o creștere maximă a plantelor.

În general, cultivarea canabisului sub LED-uri poate fi o opțiune excelentă pentru cultivatorii care doresc să obțină o producție mare și o calitate ridicată a recoltei, în timp ce reduc costurile de întreținere și consumul de energie. Cu toate acestea, este important să alegeți lămpile LED potrivite și să mențineți un mediu de creștere controlat și adecvat pentru a maximiza producția și calitatea recoltei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *